[elke knoeit]

[elke knoeit] met digitale shit

Wow. Blogsites zijn ingewikkelder geworden sinds de goeie ouwe dagen van Livejournal. Of ik ben ouder geworden. Of allebei.

Soit, dit is dus mijn eerste post op dit blogje. Ik heb al een veel serieuzere blog, Factotum, waar ik achtergrondinformatie verzamel voor mijn lessen en/of wanneer ik in een Googlewormgat terecht kom en coole nieuwe dingen ontdek die ik wil onthouden. Maar omdat ik net als iedereen van mijn generatie vind dat mijn gedachten lijk, totaal superinteressant zijn en moeten gedeeld worden met het universum, ga ik proberen om mijn persoonlijke mijmeringen, experimenten en mislukte informatieverzamelqueestes hier neer te schrijven.

Verwacht dus niks super interessant, daarvoor kan je terecht op De Profundis, waar diep nagedacht wordt over politiek, het basisinkomen, geschiedenis en slechte muziek. En voor oprecht ontroerende meesterwerkjes verwijs ik je met plezier naar de illustratieblog van le coeur à marrée basse. Eigenlijk is de enige reden om dit ding te volgen dat je mij kent en niet wil toegeven dat je mijn shit niet interessant vindt. Maar hey, ik beloof veel enthousiasme en recepten voor cake. En avonturen in beperkt functioneel plantmoederschap. Enzo.

Allé, bij deze ben ik voorgesteld. En nu ga ik op zoek naar een manier om Vallend Paard van Rik Poot in mijn header te steken.

3 gedachten over “[elke knoeit] met digitale shit

  1. Elke; nooit gedacht dat een ander mens zo beeldend over zijn huiskamerplanten kon vertellen. 🙂 ik heb heel veel chlorophytum comosum (graslelie; groene variant) gestekt. Mijn woonkamer bestaat dus uit pure zuurstof! 😉 if you want, you can always have a stekske. Laat maar weten. Ze zijn mega easy in onderhoud en ze kunnen niet; ik herhaal NIET dood! (Pas op; ik heb een experiment in de veranda staan en die overleefde vorige zomer een week vakantie tijdens een zoveelste – in een veranda, begot – hittegolf!

    Kijk uit naar je verdere schrijfsels. #herkenning #lovetowrite

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s